အင္တာနက္ကေနျပီးငါးမိနစ္ အတြင္းကိတ္မုန္႔ဖုတ္နည္းေလး ဖတ္မိျပီး စမ္းသတ္ၾကည္႔တာေအာင္ျမင္
ျပီးစားလို႔လဲေကာင္းလို႔ျပန္ျပီး share လိုက္တာပါ။
လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ားကေတာ႔
Self-Rising Flour လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၄ဇြန္း
ၾကက္ဥ ၁လံုး
ေထာပတ္ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
သၾကားအညိဳလက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၃ဇြန္း
ႏို႔ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၃ဇြန္း
Vanilla Extract လက္ဘက္ရည္ဇြန္း တ၀က္ တို႔လိုအပ္ပါတယ္။
အရင္ဆံုးဂ်ံဳမွဳန္ ႔နဲ႔သၾကားအညိဳကိုမိမိၾကိဳက္နွစ္သက္ရာေ ၾကြခြက္ထဲတြင္အရင္သမေအာင္ေရာေမႊေပးပါ။
ျပီးရင္က်န္ရွိေနတဲပစၥည္းေတြပါေရာထည္႔ျပီး သမေအာင္ေမႊေပးပါ။
မိုက္ခရိုေ၀႔ထဲတြင္ ၂ မိနွစ္ခန္႔ ထည္႔ျပီးလွည္႔ေပးပါ။ ရလဒ္ကိုစိတ္တိုင္းမၾကပါကစကၠန္႔ ၃၀ခန္႔ထပ္၍လွည္႔
ေပးႏိူင္ပါသည္။
ေနာက္ဆံုးရလဒ္အေန နဲ႔အေပၚကပံုအတိုင္းရလာပါတယ္။
ေခ်ာကလက္ကိတ္အတြက္ကအေပၚကနည္းအတိုင္းကို ေခ်ာကလက္ေဖ်ာ္ေသာက္တဲ ႔ ေခ်ာကလက္
ေပါင္ဒါ ေလးနွစ္ဇြန္းထည္ ႔ေပးလိုက္ရံုပါဘဲ။
မွတ္ခ်က္။ပူပူေႏြးေႏြးသံုးေဆာင္ပါကအရသာပို၍ေကာင္းမြန္ပါသည္။
4 comments:
ုဖုတ္တတ္တဲ႔သူေတြကေတာ႔ ၅ မိနစ္အတြင္းတဲ႔ေလ
မဖုတ္တတ္ေတာ႔လဲ ဒီလုိပဲသူမ်ားလုပ္တာေတြလုိက္စားဒါေပါ႔ေနာ္
စားေကာင္းတဲ႔ပုံေလး
ခ်စ္တဲ႔ sis jasmine
စိတ္ဝင္စားစရာဘဲ
ျမန္လဲျမန္ လြယ္လဲလြယ္
စားလို႕လည္းေကာင္းမွာဘဲ..
လုပ္ၾကည့္ခ်င္တယ္
အခ်ိန္လည္းသက္သာတယ္။
အလုပ္လည္းမရႈပ္ဘူးဆိုေတာ့
စမ္းလုပ္ၾကည့္မယ္ ဘရဏီေရ။ ေက်းဇူးေနာ္။
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။
ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္
မမဂ်က္နဲ ႔မေခ်ာ ေက်းဇူးတငိပါတယ္။တီတင္႔စမ္းလုပ္
ၾကည္ ႔ပါ။ovenနဲ ႔ဖုတ္တာကိုမမွီေပမယ္ ႕သူလည္း
အရသာတမ်ိဳးေကာင္းပါတယ္။
Post a Comment