Pages

Saturday, 10 March 2012

ငါးမိနစ္အတြင္းကိတ္မုန္႔ဖုတ္နည္း




အင္တာနက္ကေနျပီးငါးမိနစ္   အတြင္းကိတ္မုန္႔ဖုတ္နည္းေလး  ဖတ္မိျပီး   စမ္းသတ္ၾကည္႔တာေအာင္ျမင္

ျပီးစားလို႔လဲေကာင္းလို႔ျပန္ျပီး  share လိုက္တာပါ။




လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ားကေတာ႔
Self-Rising Flour လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၄ဇြန္း
ၾကက္ဥ ၁လံုး
ေထာပတ္ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း
သၾကားအညိဳလက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၃ဇြန္း
ႏို႔ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၃ဇြန္း
Vanilla Extract လက္ဘက္ရည္ဇြန္း တ၀က္  တို႔လိုအပ္ပါတယ္။
 
 ျပင္ဆင္ခ်ိန္ ၃မိနစ္ခန္႔ၾကာျမင္႔ပါသည္။
 


အရင္ဆံုးဂ်ံဳမွဳန္ ႔နဲ႔သၾကားအညိဳကိုမိမိၾကိဳက္နွစ္သက္ရာေ ၾကြခြက္ထဲတြင္အရင္သမေအာင္ေရာေမႊေပးပါ။

ျပီးရင္က်န္ရွိေနတဲပစၥည္းေတြပါေရာထည္႔ျပီး  သမေအာင္ေမႊေပးပါ။

 မိုက္ခရိုေ၀႔ထဲတြင္ ၂ မိနွစ္ခန္႔ ထည္႔ျပီးလွည္႔ေပးပါ။ ရလဒ္ကိုစိတ္တိုင္းမၾကပါကစကၠန္႔ ၃၀ခန္႔ထပ္၍လွည္႔

ေပးႏိူင္ပါသည္။


                                     ေနာက္ဆံုးရလဒ္အေန နဲ႔အေပၚကပံုအတိုင္းရလာပါတယ္။


   ေခ်ာကလက္ကိတ္အတြက္ကအေပၚကနည္းအတိုင္းကို ေခ်ာကလက္ေဖ်ာ္ေသာက္တဲ ႔ ေခ်ာကလက္

    ေပါင္ဒါ ေလးနွစ္ဇြန္းထည္ ႔ေပးလိုက္ရံုပါဘဲ။

မွတ္ခ်က္။ပူပူေႏြးေႏြးသံုးေဆာင္ပါကအရသာပို၍ေကာင္းမြန္ပါသည္။


4 comments:

jasmine(ေတာင္ၾကီး) said...

ုဖုတ္တတ္တဲ႔သူေတြကေတာ႔ ၅ မိနစ္အတြင္းတဲ႔ေလ
မဖုတ္တတ္ေတာ႔လဲ ဒီလုိပဲသူမ်ားလုပ္တာေတြလုိက္စားဒါေပါ႔ေနာ္
စားေကာင္းတဲ႔ပုံေလး
ခ်စ္တဲ႔ sis jasmine

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

စိတ္ဝင္စားစရာဘဲ
ျမန္လဲျမန္ လြယ္လဲလြယ္
စားလို႕လည္းေကာင္းမွာဘဲ..
လုပ္ၾကည့္ခ်င္တယ္

mstint said...

အခ်ိန္လည္းသက္သာတယ္။
အလုပ္လည္းမရႈပ္ဘူးဆိုေတာ့
စမ္းလုပ္ၾကည့္မယ္ ဘရဏီေရ။ ေက်းဇူးေနာ္။
စိတ္ဓာတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။

ေမတၱာျဖင့္
အန္တီတင့္

ဘရဏီ said...

မမဂ်က္နဲ ႔မေခ်ာ ေက်းဇူးတငိပါတယ္။တီတင္႔စမ္းလုပ္
ၾကည္ ႔ပါ။ovenနဲ ႔ဖုတ္တာကိုမမွီေပမယ္ ႕သူလည္း
အရသာတမ်ိဳးေကာင္းပါတယ္။

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...