Pages

Wednesday 18 January 2012

ခရမ္းခ်ဥ္သီးျဖင့္နွင္းဆီပြင္ ႔ လုပ္နည္း



အစားအေသာက္ေတြကိုပံုေဖာ္တဲ ႔အခါေအာက္ကပံုမွာျပထားတဲ ႔ပစၥည္းေလးေတြလိုတယ္။


အခုျပမယ္႔ခရမ္းခ်ဥ္သီးအတြက္ကေတာ႔ဓါးဆိုဒ္ခပ္ေသးေသးနဲ ႔အသြားထက္ထက္ေလးရွိရင္ရပါတယ္။

ခရမ္းခ်ဥ္သီးအတြက္ကေတာ႔ နီနီရဲရဲနဲ ႔ မာမာေလးလိုပါတယ္။ခရမ္းခ်ဥ္သီးေပ်ာ႔ရင္ပံုေဖာ္တဲ ႔အခါ

အရည္ေတြလက္ေပၚစီးၾကလာတတ္တယ္။

                                       ပထမဦးဆံုး ေခါင္းကေနစျပီးအ၀ိုက္ပံုစံေလးစလွီးရပါမယ္။


                                 


        နွင္းဆီပန္းပြင္းကားကားေလးရေအာင္ပံုေဖာ္မွာျဖစ္တဲ ႔အတြက္စစခ်င္းၾကီးၾကီးေလး၀ိုက္လွီးပါ။

                                            ျပီးေတာ႔မွတျဖည္းျဖည္းခ်င္းေသးသြားပါ။
                                            ေနာက္ဆံုးစပရိန္ပံုစံေလးထြက္လာပါလိမ္႔မယ္။

                   
                 ေနာက္ဆံုးလွီးတာဆံုးသြားတဲ ႔ေနရာကေနျပီးေတာ႔စျပီးလိပ္ေပးရပါမယ္။







                              ေနာက္ဆံုးအစြမ္းကုန္ပြင္႔ျပီးလွေနတဲ႔နွင္းဆီပန္းပြင္႔ေလးရပါျပီ။


နွင္းဆီပန္းပြင္ ႔ဖူးဖူးလိုခ်င္ရင္ေတာ႔စလွီးထဲက ၂စင္တီမီတာေလာက္မွန္းလွီးပါ။အပြင္႔ေလးျဖစ္ခ်င္ရင္ေတာ႔

အစစလွီးခ်င္းကို၃စင္တီမီတာေလာက္ကစျပီးတျဖည္းျဖည္းေသးသြားပါ။ အေပၚကပံုေတြနဲ ႔မရွင္းေသးဘူး

ဆိုရင္ေအာက္က youtube မွာၾကည္ ႔ၾကည္ ႔ပါ။သူကေတာ႔အေသးစိတ္ရွင္းျပထားပါတယ္။စားေသာက္ဆိုင္

ေတြမွာပန္းကန္ေလးေပၚမွာအဲ႔ဒီလို နွင္းဆီပန္းပြင္႔ေဘးေတြပါလာရင္အရမ္းသေဘာက်တာ။အစကေတာ႔

လုပ္ရတာခက္တယ္လို႔ထင္တာလုပ္နည္းသိသြားေတာ႔လည္းလြယ္လြယ္ေလးပါ။ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁၀လံုး

ေလာက္ကုန္ရင္လက္ျငိမ္သြားျပီ။၁၅လံုးေလာက္ဆိုရင္ေတာ႔လံုး၀တတ္သြားပါလိမ္႔မယ္။



2 comments:

Mrs. Bagel said...

ပန္းသီး ၂၅လုံးရင္းရမယ္။ :P

စႏၵကူး said...

လွတယ္..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...