အစားအေသာက္ေတြကိုပံုေဖာ္တဲ ႔အခါေအာက္ကပံုမွာျပထားတဲ ႔ပစၥည္းေလးေတြလိုတယ္။
အခုျပမယ္႔ခရမ္းခ်ဥ္သီးအတြက္ကေတာ႔ဓါးဆိုဒ္ခပ္ေသးေသးနဲ ႔အသြားထက္ထက္ေလးရွိရင္ရပါတယ္။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးအတြက္ကေတာ႔ နီနီရဲရဲနဲ ႔ မာမာေလးလိုပါတယ္။ခရမ္းခ်ဥ္သီးေပ်ာ႔ရင္ပံုေဖာ္တဲ ႔အခါ
အရည္ေတြလက္ေပၚစီးၾကလာတတ္တယ္။
ပထမဦးဆံုး ေခါင္းကေနစျပီးအ၀ိုက္ပံုစံေလးစလွီးရပါမယ္။
နွင္းဆီပန္းပြင္းကားကားေလးရေအာင္ပံုေဖာ္မွာျဖစ္တဲ ႔အတြက္စစခ်င္းၾကီးၾကီးေလး၀ိုက္လွီးပါ။
ျပီးေတာ႔မွတျဖည္းျဖည္းခ်င္းေသးသြားပါ။
ေနာက္ဆံုးစပရိန္ပံုစံေလးထြက္လာပါလိမ္႔မယ္။
ေနာက္ဆံုးလွီးတာဆံုးသြားတဲ ႔ေနရာကေနျပီးေတာ႔စျပီးလိပ္ေပးရပါမယ္။
ေနာက္ဆံုးအစြမ္းကုန္ပြင္႔ျပီးလွေနတဲ႔နွင္းဆီပန္းပြင္႔ေလးရပါျပီ။
နွင္းဆီပန္းပြင္ ႔ဖူးဖူးလိုခ်င္ရင္ေတာ႔စလွီးထဲက ၂စင္တီမီတာေလာက္မွန္းလွီးပါ။အပြင္႔ေလးျဖစ္ခ်င္ရင္ေတာ႔
အစစလွီးခ်င္းကို၃စင္တီမီတာေလာက္ကစျပီးတျဖည္းျဖည္းေသးသြားပါ။ အေပၚကပံုေတြနဲ ႔မရွင္းေသးဘူး
ဆိုရင္ေအာက္က youtube မွာၾကည္ ႔ၾကည္ ႔ပါ။သူကေတာ႔အေသးစိတ္ရွင္းျပထားပါတယ္။စားေသာက္ဆိုင္
ေတြမွာပန္းကန္ေလးေပၚမွာအဲ႔ဒီလို နွင္းဆီပန္းပြင္႔ေဘးေတြပါလာရင္အရမ္းသေဘာက်တာ။အစကေတာ႔
လုပ္ရတာခက္တယ္လို႔ထင္တာလုပ္နည္းသိသြားေတာ႔လည္းလြယ္လြယ္ေလးပါ။ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁၀လံုး
ေလာက္ကုန္ရင္လက္ျငိမ္သြားျပီ။၁၅လံုးေလာက္ဆိုရင္ေတာ႔လံုး၀တတ္သြားပါလိမ္႔မယ္။
2 comments:
ပန္းသီး ၂၅လုံးရင္းရမယ္။ :P
လွတယ္..
Post a Comment